Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Μαζική επιχείρηση αεροψεκασμών

Μαζική επειχήρηση αεροψεκασμών πάνω από την Θεσσαλονίκη

αναδημοσίευση από το TOXOTIS
7.5.2009

Από νωρίς σήμερα το πρωί άρχισε εντατική επιχείρηση chemtrails πάνω από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο καταγάλανος ουρανός και ο λαμπερός ήλιος που προς το παρόν ακόμη κυριαρχούν, με ανάλογα ζεστή μέρα, αναμένεται σύντομα και προφανώς εντός της ημέρας να εναλλαχτούν από τη γνωστή πλέον "λευκή σούπα"- νέφος που σταδιακά θα καλύψει τον ήλιο και το γαλάζιο του ουρανού -με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία μας από τις πολυετής παρατηρήσεις...

Συγκρίνοντας την παρατηρούμενη επιχείρηση αεροψεκασμών αυτή τη στιγμή, με το μονιτορ του Kevin Martin (χάρτης πάνω) θεωρώ πιθανότατο να διενεργείται η ίδια επιχείρηση πάνω από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, τη νότια & βόρεια Ιταλία, ολόκληρη την ιβηρική χερσόνησο, τη Γαλλία, αλλά και βορειότερες περιοχές της Ευρώπης.

(Μέχρι να τελειώσω την ανάρτηση αυτή ήδη παρατηρώ τις πρώτες αλλαγές στον καιρό και τη θερμοκρασία και θα παραθέσω ακολούθως και φωτο από τη συνέχεια της εξέλιξης.)

Με την ευκαιρία αυτής της ενημέρωσης και με βάση τις εξελίξεις στο θέμα της "γρίπης των χοίρων", οι οποίες με βάση τις αναφορές δεν αποκλείεται να συνδέονται με τη διενέργεια των επιχειρήσεων chemtrails, θα ήθελα να προτείνω μία μικρή τροποποίηση του οραματισμού

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ που είχα αναρτήσει στα τέλη του Απρίλη:

Συγκεκριμένα με την τροποποίηση αυτή θα κάνουμε τους αεροψεκασμούς να λειτουργήσουν υπερ της υγείας των ανθρώπων -υπέρ όλων μας.

Όποια στιγμή της ημέρας σας βολεύει, κατά προτίμηση όμως αργά το απόγευμα πριν τη δύση του ήλιου, ώστε να συντονιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι ταυτόχρονα, φανταστείτε νοερά τον καταγάλανο ουρανό και τον λαμπερό ήλιο, δείτε μετά τα αεροπλάνα που περνούν να αφήνουν πίσω τους μωβ ίχνη αποστείρωσης που να παραμένουν και να απλώνουν αγκαλιάζοντας ολόκληρο τον εναέριο χώρο, πάνω από την περιοχή σας, πάνω από ολόκληρη την Ελλάδα, την Ευρώπη και ολόκληρο τον πλανήτη...
Επιμείνετε μερικά λεπτά με σιγουριά πως αυτό ακριβώς συμβαίνει: αποστειρώνεται ολόκληρος ο πλανήτης μας, από κάθε παθογόνο ιό, μέσω της δράσης των αεροψεκασμών με τα ιώδη ίχνη.

Προτείνω τη διάδοση αυτού του οραματισμού σε όσο περισσότερους ανθρώπους σας είναι δυνατόν, τόσο εντός Ελλάδας, όσο και στο εξωτερικό.

Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού


(Στις φωτογραφίες έχω μειώσει τη φωτεινότητα και έχω ανεβάσει το κοντραστ, ώστε να είναι ορατά τα ίχνη των chemtrails, ακόμη και όσων ήδη είχαν αρχίσει να απλώνουν. Δεν έγινε καμία άλλη επεξεργασία-προσθήκη ή αφαίρεση στις εικόνες και οι πρωτότυπες λήψεις είναι στη διάθεση όσων τις ζητήσουν)

Προσθήκη στην ανάρτηση στις 4:45- το 1ο από τα 4 βιντεάκια που ανέβασα στο you tube





Και ένα δεύτερο από την ίδια σειρά με πιο χαρακτηριστική εξέλιξη της επιχείρησης...


Σημείωση: Η επιχείρηση συνεχίστηκε με τον ίδιο έντονο ρυθμό επί 5 ημέρες. Ήδη είχε γίνει μετά από τις πρώτες 2 ημέρες έντονος αποχρωματισμός -λεύκανση- του ουρανού...
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο μπλογκ ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: