Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Οι φασίστες του Περιβάλλοντος- Στόχος: η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Περιβαλλοντική πολιτική ως προκάλυμμα γενοκτονίας
και υποδούλωσης της ανθρωπότητας


Τα στενά όρια μεταξύ αυτονόητης και φασιστικής επιβολής
της "προστασίας
του περιβάλλοντος
"

γράφει η Βίκυ Χρυσού


Η σύγχρονη ευγονική έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε πολλούς τομείς της επιστήμης και της περιβαλλοντικής πολιτικής.

Με προκάλυμμα την προστασία του περιβάλλοντος προωθούν συστηματικά μία παγκόσμια κυβέρνηση δικτατορικής φύσεως, η οποία υποτίθεται θα σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή, που τάχα προκαλεί ο πληθυσμός της Γης.

Η θεωρία του "υπερπληθυσμού" της ανθρωπότητας -σε σχέση με τις δυνατότητες της Γης να τον θρέψει και παράλληλα να παραμείνει "βιώσιμο" του οικοσύστημα της- αποτελεί συστατικό της προπαγάνδας τους. (Ήδη έχουμε αναφέρει στοιχεία σε παλαιότερα άρθρα, που αποδεικνύουν το άτοπο του ισχυρισμού τους). Στις προσπάθειες τους για δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, συγκαταλέγονται:
  • τα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου (οικογενειακού προγραμματισμού-γεννήσεων κτλ), όπως και
  • "προγράμματα" σταδιακού & συστηματικού εκφυλισμού του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος όπως είναι: τα προγράμματα συστηματικών εμβολιασμών, η έκθεση σε τοξικά-καρκινογόνα χημικά πρόσθετα/συστατικά σε τρόφιμα, η χρήση τοξικών σκευασμάτων-λιπασμάτων στην καλλιέργεια της Γης, η συστηματική επιμόλυνση των πόσιμων υδάτων με φθόριο και χλώριο, οι αεροψεκασμοί (chemtrails), οι πόλεμοι, οι "τεχνητές" επιδημίες" κ.α.
Επίσης βασιζόμενοι σε -κατά παραγγελία- "επιστημονικοφανείς" θεωρίες -που περισσότερη σχέση έχουν με την επιστημονική φαντασία και λιγότερο με τις επιστήμες- προωθούν καταστροφολογικά σενάρια, με στόχο τον εκφοβισμό της ανθρωπότητας, την αποδοχή της "ενοχής" και την συνακόλουθη αποδοχή των "λύσεων" που θα σερβίρουν.

Ανάμεσα στα άλλα παραμύθια που "φιλοτέχνησε" η κλίκα των ευγονιστών, συγκαταλέγεται η θεωρία του προβλήματος του "φαινομένου του θερμοκηπίου", το πρόβλημα της "τρύπας του όζοντος", "η υπερθέρμανση του πλανήτη" και η συνακόλουθη -κατά τη νοσηρή φαντασία τους- "κλιματολογική καταστροφή".


Ηγετικό ρόλο στην προώθηση αυτού του σχεδίου διαδραματίζει η Λέσχη της Ρώμης (Club of Rome*), που είναι και η κύρια δεξαμενή σκέψης (thinktank) της γραμμής της Ευγονικής που καπηλεύεται και πλάθει συνάμα την "περιβαλλοντική ανησυχία". Η Λέσχη αυτή αποτελεί βέβαια το ένα μόνο κομμάτι από το παζλ που συνδέει το παγκόσμιο δίκτυο που σχεδιάζει τη δραστική μείωση και υποδούλωση της ανθρωπότητας. Τα άλλα κομμάτια τα έχουμε εν μέρει δει μέσα από τα κείμενα που αφορούν τη Λέσχη Bilderberg, (*στενό "ξαδελφάκι" της Λέσχης της Ρώμης που σήμερα ξεκίνησε στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της...) το Sierra Club, το Club of the Isles, το Club 1001, τον ΟΗΕ και τις υπο-οργανώσεις του, αλλά και άλλες "περιβαλλοντικές" οργανώσεις παγόσμιας εμβέλειας, σαν την WWF, την Greenpeace, την Friends of the Earth κτλ.

Παράλληλα με την περιβαλλοντική διάσταση, η ευγονική σκέψη, έχει μολύνει όμως και χρησιμοποιεί για τους στόχους της σχεδόν κάθε τομέα της ανθρώπινης ζωής, περιλαμβάνοντας την τεχνολογία και την ιατρική. Μέσα από "επιτεύγματα" των επιστημών αυτών προωθείται ο συστηματικός εκφυλισμός του ανθρώπινου οργανισμού, η δηλητηρίαση του και ο θάνατος. Στους "αγαπημένους" τομείς της ευγονικής ανήκουν: η "νανοτεχνολογία" και η γενετική, όπως και οι γενετική τροποποίηση-μετάλλαξη των ειδών (βλ. μεταλλαγμένοι σπόροι της Monsanto).

Πίσω από λέξεις κλειδιά, που ακούγονται μεν αθώες, όπως π.χ. αειφορία, βιώσιμη ανάπτυξη κτλ., κρύβουν επιμελώς μία απάνθρωπη πολιτική ατζέντα και προσπαθούν να επιστρατεύσουν ανυποψίαστους πολίτες στα πλοκάμια της διεθνούς διαστροφής τους με προκάλυμμα την "προστασία του Περιβάλλοντος".

ΜΑΘΕ λοιπόν τι λένε υποστηρικτές της "περιβαλλοντικής ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ" για να μπορείς να διαβάζεις το κρυμμένο ανάμεσα στις γραμμές σύνθημα της ηθελημένης γενοκτονίας των λαών της Γης, που βρίσκεται σε όλες σχεδόν τις περίφημες παρόλες τάχα "υπέρ του περιβάλλοντος"...

Κοινώς μάθε πως όταν λένε "να σώσουμε το περιβάλλον", τα διεστραμμένα τους μυαλά εννοούν, να απαλλάξουν τον πλανήτη από μερικά δισεκατομμύρια ανθρώπους, που δήθεν είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής...

Δες μέσα από ποιες "υπεράνω υποψίας" οργανώσεις εκφράζονται τέτοιες ιδέες ευγονικής...


Περιβάλλον, ευγονική
από συλλογή κείμενων του infowar
μετάφραση-απόδοση: Βίκυ Χρυσου

φράσεις των υποστηρικτών της περιβαλλοντικής Ευγονικής

"Δεν είναι η μόνη ελπίδα για τον πλανήτη η κατάρρευση του βιομηχανικού πολιτισμού; Δεν είναι δική μας ευθύνη να την επιφέρουμε;"
Maurice Strong, ιδρυτής του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP)


"Πρέπει να ξεκινήσει μια μαζική εκστρατεία για την απο-ανάπτυξη των Ηνωμένων Πολιτειών. Από-ανάπτυξη σημαίνει να "εναρμονίσουμε" το οικονομικό μας σύστημα με την πραγματικότητα της οικολογίας και της κατάστασης των πόρων του πλανήτη."
Paul Ehrlich, Καθηγητής πληθυσμιακών μελετών


"Η μόνη ελπίδα για τον κόσμο είναι να διασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξουν άλλες Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τις άλλες χώρες έχουν τον ίδιο αριθμό των αυτοκινήτων, το ίδιο ποσοστό εκβιομηχάνισης, που έχουμε στις ΗΠΑ. Πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις χώρες του τρίτου κόσμου όπου είναι τώρα. "
Michael Oppenheimer, Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Άμυνας (Environmental Defense Fund)


"Η παγκόσμια αειφορία απαιτεί τη σκόπιμη αναζήτηση της φτώχειας, της μειωμένης κατανάλωσης πόρων και θέσπιση επιπέδων ελέγχου της θνησιμότητας."
Καθηγητής Maurice King


"Πρέπει να κάνουμε τη Γη, μια ανασφαλή και αφιλόξενη περιοχή για τους καπιταλιστές και τα έργα τους. Πρέπει να διεκδικήσουμε εκ νέου τους δρόμους και την οργωμένη γη, να σταματήσουμε την κατασκευή φραγμάτων, να ρίξουμε τα υφιστάμενα φράγματα, να ελευθερώσουμε τα αλυσοδεμένα ποτάμια και να αφήσουμε να επιστρέψουν σε άγρια φυσική κατάσταση τα εκατομμύρια σήμερα έρημα στρέμματα γης. "
David Foreman, συνιδρυτής της Earth First!


"Η περίπλοκη τεχνολογία κάθε είδους αποτελεί μια επίθεση κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Θα ήταν λιγότερο καταστροφική για εμάς, εάν ανακάλυπτε μια πηγή καθαρής, φθηνής, και άφθονης ενέργειας επειδή ακριβώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με αυτή."
Amory Lovins, Rocky Mountain Institute


"Η προοπτική της φθηνής ενέργειας σύντηξης είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στον πλανήτη."
Jeremy Rifkin, Ίδρυμα Κρίσης Φ. Θερμοκηπίου (Greenhouse Crisis Foundation)


"Το να δώσεις στην κοινωνία φθηνή, άφθονη ενέργεια αποτελεί το ισοδύναμο του να δώσεις ένα πολυβόλο σε ένα ηλίθιο παιδί."
Καθ. Paul Ehrlich, Πανεπιστήμιο του Stanford


"Η δική μας προσπάθεια για την ακόρεστη λεηλάτηση του φυσικού πλούτου βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης, αποτελεί αυθαίρετη επέκταση του δυσλειτουργικού πολιτισμού μας στη Φύση."
Al Gore, Εarth in the Balance


"Η μεγάλη απειλή για τον πλανήτη είναι οι άνθρωποι: υπάρχουν πάρα πολλοί, ζουν σε πολύ καλά οικονομικά επίπεδα και καίνε πάρα πολύ πετρέλαιο."
Sir James Lovelock, σε Συνέντευξη του BBC


"Οι τρεις κύριοι στόχοι μου είναι: η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο, η καταστροφή της βιομηχανικής υποδομής και να δω την άγρια φύση, με πληρότητα όλων των ειδών, να επιστρέφουν σε ολόκληρο τον κόσμο."
David Foreman, συνιδρυτής της Earth First!


"Ο μοντέρνος τρόπος ζωής και κατανάλωσης της εύπορης μεσαίας τάξης - υψηλής κατανάλωσης κρέατος, χρήσης των ορυκτών καυσίμων, συσκευών κλιματισμού που κατοικεί σε προαστιακές κατοικίες - δεν είναι βιώσιμη ".
Maurice Strong, Ρίο Διάσκεψη Κορυφής για τη Γη - Rio Earth Summit


"Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι που προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση, μόνο με αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς μπορεί να ξεπεραστεί. Ο πραγματικός εχθρός, λοιπόν, είναι η ίδια η ανθρωπότητα. "
Λέσχη της Ρώμης, "η πρώτη παγκόσμια επανάσταση" -The First Global Revolution


"Ο άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο, καταστροφικό, εγωιστικό και ανήθικο ζώο στη γη."
Michael Fox, αντιπρόεδρος της Humane Society (ανθρωπιστική εταιρία)


"Οι άνθρωποι στη Γη συμπεριφέρονται κατά κάποιο τρόπο σαν παθογόνοι μικροοργανισμοί, ή όπως τα κύτταρα καρκινικού όγκου."
Sir James Lovelock, Healing Gaia


"Η Γη έχει καρκίνο και ο καρκίνος της είναι ο άνθρωπος."
Club of Rome, Mankind at the Turning Point


"Ο καρκίνος είναι ένας ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός των κυττάρων, η δημογραφική έκρηξη είναι ένας ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός των ανθρώπων. Πρέπει να μετατοπίσουμε τις προσπάθειές μας από τη θεραπεία των συμπτωμάτων στo "ξεπάστρεμμα" από τον καρκίνο. Η πράξη θα απαιτήσει πολλές φαινομενικά βάναυσες και άκαρδες αποφάσεις. "
Καθ. Paul Ehrlich, "η πληθυσμιακή Βόμβα"


"Μια εύλογη εκτίμηση μία βιομηχανοποιημένη παγκόσμια κοινωνία επί του παρόντος βορειοαμερικανικού υλικό βιοτικού επιπέδου είναι 1 δισ. . Κατά το πιο ολιγαρκές ευρωπαϊκό βιοτικό επίπεδο, 2 έως 3 δισ. [πληθυσμός ανθρώπων εννοείται] θα είναι δυνατό. "
- Ηνωμένα Έθνη, η Αξιολόγησητης παγκόσμιας βιοποικιλότητας


"Ένας συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός της τάξης των 250-300 εκατ. ατόμων, δηλαδή μια μείωση 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανική."
- Τεντ Τέρνερ, ιδρυτής του CNN και μεγάλος χορηγός του ΟΗΕ


"... Ο ιδανικός βιώσιμος πληθυσμός που προκύπτει είναι ως εκ τούτου περισσότερα από 500 εκατομμύρια αλλά λιγότερα του ενός δισ. ανθρώπων."
- Λέσχη της Ρώμης, Στόχοι για την ανθρωπότητα


"Μία Αμερική επιβαρύνει τη γη πολύ περισσότερο από είκοσι Banglades. Αυτό που θα πω είναι τρομερό, για να σταθεροποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, θα πρέπει να εξαλείφουμε 350.000 άτομα ανά ημέρα. Είναι τρομερό να λέγεται κάτι τέτοιο, αλλά είναι εξίσου κακό το να μην το πω. "
- Ζακ Κουστώ, UNESCO Courier


"Αν θα επανενσαρκωνόμουν θα ήθελα να επιστρέψω στη γη ως δολοφονικός ιός του ανθρώπινου πληθυσμού για να τον μειώσω σε χαμηλότερα επίπεδα."
- Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, συνιδρυτής της World Wildlife Fund (WWF)


"Υποψιάζομαι ότι η εξάλειψη της ευλογιάς ήταν ένα μικρό λάθος. Θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξισορρόπηση των οικοσυστημάτων. "
- John Davis, εκδότης τηςΕφημερίδας Earth First!


"Η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους δεν είναι μόνο αναπόφευκτη, αλλά και καλό πράγμα".
- Christopher Manes, Earth First!


"Η Μητρότητα -γέννηση παιδιού- θα πρέπει να τιμωρείται ως έγκλημα κατά της κοινωνίας, εκτός αν οι γονείς είναι κάτοχοι άδειας από την κυβέρνηση. Όλες οι εν δυνάμει γονείς πρέπει να υποχρεούνται να χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά χημικά προϊόντα, η κυβέρνηση θα διανέμει αντίδοτα για τους πολίτες που έχουν επιλεγεί στην ηλικία τεκνοποίησης."
- David Brower, πρώτο εκτελεστικό διευθυντή της Sierra Club


"Σε αναζήτηση ενός νέου εχθρού να μας ενώσει, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η λειψυδρία, η πείνα και τα παρόμοια θα ταίριαζαν στο σχέδιο."
- Λέσχη της Ρώμης, την πρώτη παγκόσμια επανάσταση


«Πρέπει να λάβουμε κάποια ευρεία υποστήριξη, να εξάψουμε τη φαντασία του κοινού... Γι 'αυτό θα πρέπει να προσφέρουμε πληθώρα τρομακτικών σεναρίων, με απλουστευμένες δραματικές καταστάσεις και μικρή αναφορά σε αμφιβολίες... Ο καθένας από εμάς πρέπει να αποφασίσει ποια είναι η σωστή ισορροπία μεταξύ του να είναι αποτελεσματικός και του να είναι ειλικρινής."
- Stephen Schneider, καθηγητής Κλιματολογίας του Στάνφορντ, ηγετικός συγγραφέας πολλών εκθέσεων της IPCC


"Αν δεν ανακοινώσουμε καταστροφές κανείς δεν θα μας ακούσει."
- Sir John Houghton, πρώτος προέδρος του IPCC


"Δεν έχει σημασία τι είναι αληθινό, σημασία έχει μόνο τι πιστεύουν οι άνθρωποι πως είναι αλήθεια."
- Paul Watson, συνιδρυτή της Greenpeace


"Έχουμε να προωθήσουμε το θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ακόμη και αν η θεωρία της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι λάθος, θα κάνουμε το σωστό από την άποψη της οικονομικής και περιβαλλοντικής πολιτικής."
- Timothy Wirth, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ηνωμένων Εθνών


"Δεν έχει σημασία αν η επιστήμη της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι ψεύτικη, η αλλαγή του κλίματος παρέχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για την επίτευξη της ισότητας και της δικαιοσύνης στον κόσμο."
-Christine Stewart, FMR Καναδικό Υπουργείο Περιβάλλοντος


"Η κλιματική κρίση δεν είναι ένα πολιτικό ζήτημα, είναι μια ηθική και πνευματική πρόκληση για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Είναι επίσης η μεγαλύτερη ευκαιρία για την άρση της παγκόσμιας συνείδησης σε υψηλότερο επίπεδο. "
- Al Gore, στην αποδοχή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης


"Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει πραγματικά η κοινωνία μας, είναι μέσω του εκφοβισμού των ανθρώπων με τη πιθανότητα μιας καταστροφής."
- Ομότιμος Καθηγητής Daniel Botkin


"Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση ".
- David Rockefeller, εκτελεστικός διευθυντής της Λέσχης της Ρώμης


"Η ανθρωπότητα κάθεται πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα. Αν η συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν δίκιο, έχουμε μόνο δέκα χρόνια για να αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή που θα μπορούσε να στείλει ολόκληρο το κλιματολογικό σύστημα του πλανήτη σε μια δίνης επικής καταστροφής με ακραίες καιρικές συνθήκες, πλημμύρες, ξηρασίες, επιδημίες και κύματα φονικού καύσωνα, πέρα από οτιδήποτε έχουμε ποτέ βιώσει- μια καταστροφή δικής μας 'κατασκευής'. "
- Al Gore, An Inconvenient Truth


"Μέχρι το τέλος του αιώνα, η κλιματική αλλαγή θα μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό σε μερικά ικανά προς αναπαραγωγή ζεύγη επιζώντων κοντά την Αρκτική."
- Sir James Lovelock, Η εκδίκηση της Γαίας


"Η αλλαγή του κλίματος θα οδηγήσει σε καταστροφική άνοδο της παγκόσμια στάθμης της θάλασσας κατά επτά μέτρα. Αυτό θα σημαίνει πως θα αποχαιρετίσουμε πλέον το Μπαγκλαντές, τις Κάτω Χώρες, τη Φλόριντα και το Λονδίνο θα γίνει η νέα Ατλαντίδα. "
- Greenpeace International


"Η αλλαγή του κλίματος είναι πραγματική. Δεν είναι μόνον πραγματική, είναι εδώ και τα αποτελέσματά της θα οδηγήσουν σε ένα νέα τρομακτικό παγκόσμιο φαινόμενο - την ανθρωπογενή καταστροφή της φύσης. "
- Barack Obama, ως υποψήφιος ακόμη για την προεδρία των ΗΠΑ


"Είμαστε κοντά σε μια χρονική στιγμή όπου ολόκληρη η ανθρωπότητα θα βιώσει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ένα είδος Παγκόσμιου Σχέδιου Μάρσαλ για την αντιμετώπιση των αιτίων της φτώχειας, της ταλαιπωρίας και της περιβαλλοντικής καταστροφής σε όλη τη γη."
- Al Gore, Earth στο Υπόλοιπο


"Στη Φύση η οργανική ανάπτυξη των ειδών ακολουθεί ένα ρυθμιστικό σχέδιο (master plan), ένα σχέδιο (Blueprint). Ένα τέτοιο "κατευθυντήριο σχέδιο", λείπει από τη διαδικασία της αύξησης και ανάπτυξης του παγκόσμιου συστήματος. Τώρα είναι η ώρα να καταρτίσουμε ένα γενικό σχέδιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την παγκόσμια ανάπτυξη, που να βασίζεται στην παγκόσμια κατανομή του συνόλου των πόρων και σε ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Δέκα ή είκοσι χρόνια από σήμερα θα είναι μάλλον πολύ αργά. "
- Λέσχη της Ρώμης, η ανθρωπότητα σε σημείο καμπής


"Η έννοια της εθνικής κυριαρχίας υπήρξε η αμετάβλητη, πράγματι ιερή αρχή των διεθνών σχέσεων. Είναι μια αρχή όμως που θα αποφέρει μόνο αργά και διστακτικά στις νέες απαιτήσεις της παγκόσμιας περιβαλλοντικής συνεργασίας."
- έκθεση Επιτροπής του ΟΗΕ για την παγκόσμια διακυβέρνηση


"Η δημοκρατία δεν είναι πανάκεια. Δεν μπορεί να οργανώνει τα πάντα και αγνοεί τα δικά της όρια. Τα γεγονότα αυτά θα πρέπει να αντιμετωπίζουν σε αυτή τη βάση. Όσο ιερόσυλο και αν αυτό μπορεί να ακούγεται, η δημοκρατία δεν είναι πλέον κατάλληλα για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Η πολυπλοκότητα και η τεχνική φύση πολλών από τα προβλήματα σήμερα, δεν επιτρέπουν πάντοτε σε εκλεγμένους αντιπροσώπους να πάρουν αρμόδιες αποφάσεις στο σωστό χρόνο. "
- Λέσχη της Ρώμης, την πρώτη παγκόσμια επανάσταση


"Κατά την άποψή μου, μετά από πενήντα χρόνια υπηρεσίας στο σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, έχω αντιληφθεί πως είναι ύψιστης προτεραιότητας και απολύτως απαραίτητη μία σωστή παγκόσμια κυβέρνηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα σημερινά πολιτικά και οικονομικά συστήματα δεν είναι πλέον κατάλληλα και θα οδηγήσουν στο τέλος της εξέλιξης της ζωής στον πλανήτη. Πρέπει, επομένως, με απόλυτα και επειγόντως αναζητήσουμε νέους τρόπους. "
- Δρ Robert Muller, Βοηθός Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ


"Τα Έθνη, ως αποτέλεσμα θα εκχωρήσουν μερίδες της κυριαρχίας τους προς τη διεθνή κοινότητα και τις διεθνείς αρχές για να δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα διεθνούς περιβαλλοντικής διακυβέρνησης, ως μέσο επίλυσης κρίσεων που δεν είναι δυνατών να διευθετηθούν αλλιώς."
- Lester Brown, Worldwatch Institute


"Μία έντονη και αγχωτική ευαισθητοποίηση είναι σε εξέλιξη που υποδεικνύει πως θεμελιώδεις αλλαγές θα πρέπει να λάβουν χώρα στην παγκόσμια τάξη και τις δομές της εξουσίας, στην κατανομή του πλούτου και του εισοδήματος."
- Λέσχη της Ρώμης, η ανθρωπότητα σε σημείο καμπής


"Υιοθετώντας μία κεντρική οργανωτική αρχή"
σημαίνει πως επιστρατεύονται στις συνολικές/ολοκληρωτικές προσπάθειες και χρησιμοποιούνται: κάθε πολιτική και πρόγραμμα, κάθε νόμος και όργανο, για να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος."

- Al Gore, Earth in the Balance

"Η αποτελεσματική εκτέλεση του προγράμματος δράσης 21 (agenda 21), θα απαιτήσει μια ριζική στροφή ολόκληρης της ανθρώπινης κοινωνίας, που δεν θα μοιάζει με οτιδήποτε έχει βιώσει ποτέ ο κόσμος- μια σημαντική μετατόπιση στις προτεραιότητες και των δύο -τόσο των κυβερνήσεων όσο και των ατόμων- και μία άνευ προηγουμένου ανακατανομή των ανθρώπινων και οικονομικών πόρων. Η αλλαγή αυτή θα απαιτήσει την ενσωμάτωση της ανησυχίας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις κάθε ανθρώπινης ενέργειας, στις ατομικές και συλλογικές λήψεις αποφάσεων σε κάθε επίπεδο. "
- Agenda 21 του ΟΗΕ

"Η γη είναι κυριολεκτικά η μητέρα μας, όχι μόνο και μόνο επειδή εξαρτόμαστε από την καλλιέργεια και ένα καταφύγιο εντός της, αλλά πολύ περισσότερο ακόμη επειδή το ανθρώπινο είδος έχει διαμορφωθεί από το έργο της στη μήτρα της εξέλιξης. Η σωτηρία μας εξαρτάται από την ικανότητά μας να δημιουργήσουμε μια θρησκεία της φύσης. "
- Rene Dubos, μέλος του διοικητικού συμβουλίου Πλανητικών Πολιτών ( Planetary Citizens)

Σχόλιο αναγνώστη:
Απλά η ανθρώπινη φαντασία καταστρέφει τον πλανήτη (γη, αέρα, νερό, βλάστηση, τα πλάσματα) και διαστρέφει αυτό που είναι του Πνεύματος (Φως, Αλήθεια, Ζωή, Αγάπη, Ειρήνη, Ελπίδα, Θαύματα, Πίστη, Συμπόνοια, κ.λπ.) ... ....

Η Ειρήνη, παρά την α-σθένεια (μη-ειρήνη) που είναι μέρος αυτού του κόσμου και των συστημάτων θρησκείας, για το "το σύνολο του κόσμου είναι υπό τον έλεγχο του κακού" και μάλιστα αυτή είναι η Αλήθεια ... ....
Ron Paul
(κλικ στην εικόνα για μετάβαση στη σχετική βιβλιογραφία)

Το ντοκυμαντέρ του Alex Jones:
Endgame-
Σχέδιο παγκόσμιας Υπουδούλωσης


Το δεύτερο μισό της ταινίας καλύπτει την ευγονική και το περιβαλλοντικό κίνημα (Συνολική διάρκεια 1:20:00 - με ελληνικούς υπότιτλους) ....


Λοιπόν...? Έγινε κατανοητή η διαφορά ανάμεσα στο "φροντίζω το περιβάλλον",
όπως αυτονόητα φροντίζω τον εαυτό μου, επειδή πολύ απλά είμαι μέρος της ίδιας της φύσης
και στη "μανία περιβαλλοντικής προστασίας" και πρόληψης καταστροφής του πλανήτη από "ανθρωπογενή αίτια"...τα οποία στην ουσία είναι αποτέλεσμα της κλίκας των ισχυρών και των επιλογών τους?....


Tip: να θυμάστε την ιστορία με το βάτραχο στην κατσαρόλα με το νερό...

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Έθιμο-κτηνωδία στη Δανία!

Κόκκινα τα νερά από το αίμα των Calderon

























Εικόνες ντροπής! και φρίκης:

To απίστευτο έθιμο ενηλικίωσης στις Νήσους Φαρόε

Μοιάζει απίστευτο, αλλά οι βάρβαρες αυτές σκηνές αποτελούν ακόμη και σήμερα το έθιμο ενηλικίωσης στις Νήσους Φαρόε, της Δανίας. Μια χώρα ευρωπαϊκή -μια "πολιτισμένη" χώρα της ΕΕ...

Για τους περισσότερους αυτή η επίθεση στη ζωή είναι μια άγνωστη συνήθεια-έθιμο που ορίζει την είσοδο στην ενηλικίωση. (Μήπως στην αποκτήνωση...?)

Είναι φανερό πως οι θεατές είναι συνηθισμένοι στο θέαμα... Κανείς δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει αυτήν την βάρβαρη παράδοση ενάντια στο Calderon, ένα ευφυές δελφίνι που είναι ήρεμο και πλησιάζει τους ανθρώπους από φιλική διάθεση.

Αντί να επιβάλλουν λαμπτήρες βλαβερούς για την υγεία μας -τάχα εξοικονόμησης- ας φροντίσουν έμπρακτα για το περιβάλλον... δίνοντας τέλος στην άδικη αιματοχυσία.

Ή να θεωρήσουμε τις εικόνες απλά την έμπρακτη απόδειξη της ευρωπαϊκής πολιτικής περί προστασίας του "περιβάλλοντος"?

Μία πολιτική που σκοτώνει τη ζωή για να "πρασινίσει" τάχα ο ..."γαλάζιος πλανήτης" Γη?...

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Μαζική επιχείρηση αεροψεκασμών

Μαζική επειχήρηση αεροψεκασμών πάνω από την Θεσσαλονίκη

αναδημοσίευση από το TOXOTIS
7.5.2009

Από νωρίς σήμερα το πρωί άρχισε εντατική επιχείρηση chemtrails πάνω από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο καταγάλανος ουρανός και ο λαμπερός ήλιος που προς το παρόν ακόμη κυριαρχούν, με ανάλογα ζεστή μέρα, αναμένεται σύντομα και προφανώς εντός της ημέρας να εναλλαχτούν από τη γνωστή πλέον "λευκή σούπα"- νέφος που σταδιακά θα καλύψει τον ήλιο και το γαλάζιο του ουρανού -με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία μας από τις πολυετής παρατηρήσεις...

Συγκρίνοντας την παρατηρούμενη επιχείρηση αεροψεκασμών αυτή τη στιγμή, με το μονιτορ του Kevin Martin (χάρτης πάνω) θεωρώ πιθανότατο να διενεργείται η ίδια επιχείρηση πάνω από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, τη νότια & βόρεια Ιταλία, ολόκληρη την ιβηρική χερσόνησο, τη Γαλλία, αλλά και βορειότερες περιοχές της Ευρώπης.

(Μέχρι να τελειώσω την ανάρτηση αυτή ήδη παρατηρώ τις πρώτες αλλαγές στον καιρό και τη θερμοκρασία και θα παραθέσω ακολούθως και φωτο από τη συνέχεια της εξέλιξης.)

Με την ευκαιρία αυτής της ενημέρωσης και με βάση τις εξελίξεις στο θέμα της "γρίπης των χοίρων", οι οποίες με βάση τις αναφορές δεν αποκλείεται να συνδέονται με τη διενέργεια των επιχειρήσεων chemtrails, θα ήθελα να προτείνω μία μικρή τροποποίηση του οραματισμού

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ που είχα αναρτήσει στα τέλη του Απρίλη:

Συγκεκριμένα με την τροποποίηση αυτή θα κάνουμε τους αεροψεκασμούς να λειτουργήσουν υπερ της υγείας των ανθρώπων -υπέρ όλων μας.

Όποια στιγμή της ημέρας σας βολεύει, κατά προτίμηση όμως αργά το απόγευμα πριν τη δύση του ήλιου, ώστε να συντονιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι ταυτόχρονα, φανταστείτε νοερά τον καταγάλανο ουρανό και τον λαμπερό ήλιο, δείτε μετά τα αεροπλάνα που περνούν να αφήνουν πίσω τους μωβ ίχνη αποστείρωσης που να παραμένουν και να απλώνουν αγκαλιάζοντας ολόκληρο τον εναέριο χώρο, πάνω από την περιοχή σας, πάνω από ολόκληρη την Ελλάδα, την Ευρώπη και ολόκληρο τον πλανήτη...
Επιμείνετε μερικά λεπτά με σιγουριά πως αυτό ακριβώς συμβαίνει: αποστειρώνεται ολόκληρος ο πλανήτης μας, από κάθε παθογόνο ιό, μέσω της δράσης των αεροψεκασμών με τα ιώδη ίχνη.

Προτείνω τη διάδοση αυτού του οραματισμού σε όσο περισσότερους ανθρώπους σας είναι δυνατόν, τόσο εντός Ελλάδας, όσο και στο εξωτερικό.

Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού


(Στις φωτογραφίες έχω μειώσει τη φωτεινότητα και έχω ανεβάσει το κοντραστ, ώστε να είναι ορατά τα ίχνη των chemtrails, ακόμη και όσων ήδη είχαν αρχίσει να απλώνουν. Δεν έγινε καμία άλλη επεξεργασία-προσθήκη ή αφαίρεση στις εικόνες και οι πρωτότυπες λήψεις είναι στη διάθεση όσων τις ζητήσουν)

Προσθήκη στην ανάρτηση στις 4:45- το 1ο από τα 4 βιντεάκια που ανέβασα στο you tube





Και ένα δεύτερο από την ίδια σειρά με πιο χαρακτηριστική εξέλιξη της επιχείρησης...


Σημείωση: Η επιχείρηση συνεχίστηκε με τον ίδιο έντονο ρυθμό επί 5 ημέρες. Ήδη είχε γίνει μετά από τις πρώτες 2 ημέρες έντονος αποχρωματισμός -λεύκανση- του ουρανού...
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο μπλογκ ΤΟΞΟΤΗΣ